Fritzon.jpg

Träna med ett golfproffs

Som medlem i Gumbalde golfklubb har du möjlighet att träna regelbundet med Gumbaldes nya golf-PRO Anders Fritzon. Dessa träningar genomförs varje vecka på tisdagar enligt följande:

Juniorer: kl. 16 - 17

Seniorer: kl. 17 - 18.30

Juniorträningen är kostnadsfri. Seniorer betalar 100 kr/ gång eller kan köpa ett träningskort för hela säsongen för 795 kr. Betalningen erläggs i receptionen.

Anders Fritzon har varit golf-PRO sedan 1997 och kommer senast från Visby golfklubb. Vintertid arbetar Anders som skid-coach i alperna eller svenska fjällen. Sommartid är det golf som gäller. Anders har golfglädje och inspiration i fokus för sina träningar, oavsett om du är nybörjare, spelar för trivsel och motion eller har ambitioner att komma ned till ett lågt handikapp. Anders arbetar utifrån en helhetssyn på golfen som inbegriper kost, motion, teknik och inte minst den mentala sidan av golfen. Tala med Anders om just din ambition med golfen så anpassar han träning och råd efter dina behov.

Golfkurser på Gumbalde

För dig som utveckla golfen utöver vad Anders hinner erbjuda i samband med tisdagsträningarna kommer det löpande att utannonseras temakurser på Gumbalde Resorts hemsida.

För nybörjare erbjuds kurser för Grönt kort under hela säsongen. Du hittar det samlade kursprogrammet genom att klicka på nedanstående länk.