Tävlingsprogram 2021

Nu ligger tävlingsprogrammet ute under fliken "Tävlingsprogram" på startsidan. Förändringar i tävlingsprogrammet kan komma att ske med tanke på rådande pandemi. Restriktioner i samband med densamma kommer förhoppningsvis hävas till försommaren och det är med den förutsättningen som programmet gjorts. Nytt för i år är att klubben satsar extra på ett antal ”profiltävlingar” som genomförs i samarbete med sponsorer som gör det möjligt att erbjuda ett intressantare prisbord. Klubbtävlingar och kommittéernas aktiviteter sker som vanligt varje vecka men med hänsyn till rådande corona-restriktioner. Tider och annan information finner du på klubbens hemsida under veteran- respektive damkommittén. I år kommer en särskild satsning ske på medlemsgolfen på söndagar, där vi öppnar för självlottade bollar, särskilda klasser för damer och juniorer samt en running eclectic som kommer att pågå mellan midsommar och mitten av augusti. (Se särskild information på klubbens hemsida.) Klubben kommer att stötta medlemsgolfen med priser. Vi påminner åter om att vardagsmedlemmar kan delta i söndagsgolfen utan särskild avgift. Nytt för i år är också den så kallade onsdagstävlingen som kommer att spelas från och med vecka 18, med olika spelformer. Vi spelar från 07.00-16.00 när vi själva vill, tillsammans med vem vi vill och resultatet meddelas klubben som presenterar resultat-/prislista dagen efter. Klubben kommer att stötta även onsdagsgolfen med priser.

Tävlingsprogram 2021