Nyhetsbrev mars

Nyhetsbrev nr 6 28 mars 2022 Handlingar till Gumbalde GK:s årsmöte den 17 april Sedan igår kväll, söndag den 27 mars har handlingarna till klubbens årsmöte den 17 april varit tillgängliga på klubbens hemsida, gumbaldegk.se. samt också lagts ut på klubbens facebooksida. Som bilaga till detta nyhetsbrev kan medlemmarna ta del av den kompletta verksamhetsberättelsen samt agendan och olika förslag till årsmötet. Årsmötet genomförs kl.11.00 den 17 april i Salen (plan 2, ovanför restaurangen) på Gumbalde. Vi påminner om att årsmötet föregås av en information om läget på banan och den pågående ombyggnaden av Gumbalde som helhet. Detta informationsmöte startar kl. 10.00. För de som önskar finns kaffe och smörgås från kl. 9.45. För att kunna lägga en beställning till restaurangen önskar vi att de som avser att delta från kl. 10.00 anmäler sig till info@gumbaldegk.se senast den 12 april. Var noga med att ange namn på de som avser delta så att vi vet om fler från samma familj avser delta. Vi undersöker just nu om vi kan komplettera den muntliga presentationen samt årsmötet med en digital sändning. Vi återkommer om den saken i ett kommande nyhetsbrev. För att läsa handlingarna: Klicka på knappen nedanför.

Nyhetsbrev mars