Nyhetsbrev juni

Nyhetsbrev nr 16 29 juni 2022 Nyinvigning av Gumbalde med öppen aktivitetsdag på lördag och kommande aktiviteter i klubben Nya Gumbalde invigs kommande helg. Nyhetsbrevet presenterar ett fullmatat program för klubbens medlemmar och övriga besökare på lördag och söndag. Som vanligt berättar vi också om kommande aktiviteter. Nyinvigning av Gumbalde Kommande helg ska nya Gumbalde firas. Det sker genom ett program i tre delar. Lördag eftermiddag (13 - 16.30) genomför klubben, anläggningen och Stånga IF tillsammans en öppen aktivitetsdag med ”prova-på-golf” för de yngsta, möjlighet att testa bågskytte, varpa, pärk och bowling, puttnings- och precisionsgolftävling, chans att testa att slå med hickoryklubbor och en spektakulär tävling på två hål (1 & 9) med Pierre Fulke och Peter Jihde tillsammans med två lovande golf-juniorer. Och självklart kommer det att finnas korv, hamburgare och läsk. Här kan du ta del av programmet i sin helhet. Lördag kväll sker en formell invigning av Gumbalde Resort med start kl. 17 då den nya banan invigs vid hål 1, bl.a. med tal av Landshövding Anders Flanking. Den formella invigningen följs av en middag på kvällen med underhållning. Klubbens medlemmar är välkomna till kvällsarrangemanget som kräver föranmälan och är förenad med en avgift. Här länk till kvällsarrangemanget där du också kan anmäla dig. Söndag den 3 juli genomförs också en ”nyöppningstävling” med Gumbalde Resort som tävlingssponsor. Tävlingen genomförs som en partävling/ bästboll. Anmälan sker som vanligt via klubbens anmälningsformulär som finns på klubbens hemsida: www.gumbaldegk.se/Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/Tävlingsanmälan här. Kommande aktiviteter 29/6 – 1/7 Gumbalde Summercamp för juniorer 1 juli Gumbalde Junior Open by GEAB Singel Scratch + Singel Hcp 2 juli Öppen aktivitetsdag på Gumbalde samt officiell nyinvigning av Gumbalde Resort. Se separat program. 3 juli Gumbalde Resorts invigningstävling Tvåmannalag, bästboll. 3 juli Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift. Samling 12.45 framför restaurangen. 5 juli Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon (kl. 16 – 17 för ungdomar och kl. 17 – 18.30 för seniorer.) För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer betalar 100 kr eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr. 6 juli Dam- och herrgolf enligt särskild information för respektive kommitté. 10 juli Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift. Samling 12.45 framför restaurangen. 12 juli Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon (kl. 16 – 17 för ungdomar och kl. 17 – 18.30 för seniorer.) För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer betalar 100 kr eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr. Nästa nyhetsbrev kommer efter Almedalsveckan.

Nyhetsbrev juni