Sugen att prova på hickorygolf..?

De som kan sin golfhistoria vet att golf började spelas i Skottland med tunna metallblad som monterades på skaft av hickory. På senare år har det blivit alltmer populärt bland golfare att komplettera sitt vardagliga golfande med ett hickoryset. På Gotland finns nu en särskild hickorygrupp som vi hoppas kan växa så pass i antal att det kan genomföras särskilda tävlingar och kanske rentav bildas en särskild hickorysektion inom Gumbalde GK. Du som är intresserad av att spela hickory kan anmäla ditt intresse till klubbens PRO Fredrik Ström (fredrik@gumbalde.se). Du som är intresserad kommer att få möjlighet att beställa hickoryklubbor via klubben och sedan ges chansen att testa dem tillsammans med Fredrik.

Under kommande säsong kommer Fredrik att köra en särskild träning och förevisning av golf med hickoryklubbor. Håll utkik efter saken i klubbens medlemsbrev när vi närmar oss högsäsongen.