• Hugo Lindqvist

Ombyggnadsstök

De som besökt anläggningen kan knappast missat att det pågår en intensiv aktivitet i alla möjliga delar av Gumbalde. Just nu byggs hotellet om till modern standard. Arbeten pågår på den nya driving-rangen och den östra parkeringen som dock kan användas i samband med besök. Det nya golftorget med körsbärsträd, belysning och sittplatser framför restaurangen är på väg att ta gestalt. Samtidigt pågår en ombyggnad av receptionen/ golfshopen som flyttat tillbaka till Hönshuset. Planen är parkering, golftorget, golfshopen och restaurangen är klara till påsk.

Just nu sker också en ansiktslyftning av Salen (övervåningen av restaurangbyggnaden) som får en trivsam lounge med ny belysning, ändrad möblering för klubbmedlemmar och gäster. Hela anläggningen får också en helt ny internetlösning så att det ska vara enkelt att var uppkopplad på Gumbalde.

Vi ber om ursäkt för stöket men vi hoppas att medlemmar och gäster ändå kan känna sig hemma medan nya Gumbalde tar form.

Nya padelbanor

I skrivande stund byggs två nya padelbanor på Gumbalde. Dessa kommer att ligga på det gamla övningsområdet i anslutning till maskinhallarna. Padelbanorna invigs under april.