Medlemsbrev 21-06-14

Nu är vi inne i säsongen och därmed dags att genomföra tävlingsprogrammet. Fr.o.m den 1 juni gäller ordinarie golfregler, men fortfarande gäller efterlevnaden av FHM rekommendationer.

Anmälan till tävlingarna(där även info om resp. tävling finns) sker via "Min Golf" eller under fliken "Tävlingsprogram" på vår hemsida.

Alla tävlingsavgifter betalas via SWISH 123 210 71 91 antingen vid ankomst eller i samband med anmälan. Eventuella greenfee betalas i receptionen.

Först ut är den traditionsenliga midsommarträffen "Midsommarslaget" som i vanlig ordning går av stapeln midsommarafton med kanonstart kl 0700. 18 hål PB med sedvanlig frukost efter nio.

1,2 och 3 juli är det dags för junioraktiviteter på Gumbalde. Gumbalde Summercamp med Gotlands juniortour samt Gruppkval i den riksomfattande "Teen Cup"

Den 4 juli spelas "Silverklubban", i år sponsrad av Ingevall, vilket är en traditionsbunden tävling vi skall försöka få nytt liv i. Läs om historien kring Silverklubban under "Tävlingskommittén" på hemsidan.

Lördag den 10 juli är det så dags för den "Öppna herrdagen" med 27 håls golf fördelat på tre olika spelsätt. Dagen innehåller både lunch samt middag i samband med prisutdelning på kvällen.

Den 13 juli låter vi "Äkta makar/Sambos" göra upp i en 18 håls Greensome

Diverse familjegenerationer gör den 19 juli upp i"2 generationer". Tävlingen sponsras av Tankvärt Gotland. Även här spelar vi greensome

Nästa tävling på tur är den mycket populära "Gumbalde 3-mannascramble" som äger rum den 31 juli och sponsras av ICA Supermarket Hemse.

KM och KM ÅK spelas den 7 aug med efterföljande middag.

11 aug är det dags för Gumbalde att arrangera "Öppen veterandag"

Hålvärds/Sponsorgolf är tänkt att genomföras 14 augusti

Tävlingen Bilens dag är inte färdigförhandlad i skrivande stund, och vi skall även genomföra "Oktoberfest med golf"