Nyhetsbrev nr 5

17 mars 2022

Läget på banan, Gumbalde i sociala medier samt information inför årsmötet den 17 april

I detta nyhetsbrev berättar vi om läget med pågående banombyggnad, hur du enkelt kan följa Gumbalde i sociala medier samt information inför klubbens årsmöte den 17 april.

Läget på banan – sex veckor före planerad öppning

Med sex veckor kvar till planerad öppning av banan råder en febril aktivitet på Gumbalde. Under denna vecka rullas färdigt gräs ut på greenen till hål 17, gräs torvas av för slutförande av ytterligare greener och greenområden, arbeten pågår runt dammar och bunkrar samt på driving-rangen m m.

Men kommer banan att vara spelbar den 1 maj?

I skrivande stund är arbetet på 15 av banans 18 hål så långt komna att dessa hål kommer att vara spelbara den 1 maj. Enligt den tidplan som bolaget arbetar efter kommer pågående och planerade arbeten vara klara om fyra veckor, förutsatt att vädrets akter är med oss. De kommande veckorna fram till 1 maj är således viktiga, om hela banan kommer att vara spelbar då. Skulle vädret sinka pågående arbete kan det tänkas att banan inledningsvis öppnas med något färre hål spelbara. För ett sådant scenario har bolaget olika alternativ till hands men just nu sker arbetet med sikte på en samlad öppning den 1 maj.

I samband med årsmötet den 17 april kommer klubbens medlemmar ges möjlighet till en samlad och färsk information om arbetet på banan samt omdaningen av Gumbalde i sin helhet. Informationen kommer att lämnas i Salen, som en informell programpunkt innan årsmötet börjar. Se den avslutande texten om klubbens årsmöte nedan.

Följ Gumbalde i sociala medier

Gumbalde golfklubb och Gumbalde Resort AB (som äger banan och driver restaurangen, shopen med mera) har en huvudkanal för all information och det är våra gemensamma hemsidor gumbaldegk.se och gumbalde.se. Du hittar information om såväl klubbens verksamhet som anläggningens erbjudanden via båda dessa kontaktvägar som bygger på samma plattform.

Som komplement till hemsidan är såväl klubben som bolaget närvarande i sociala medier. Ofta är det lättare att snappa upp färsk information från både klubb och bolag via Facebook och Instagram. Under 2022 kommer både klubb och bolag att ha större fokus på att leverera aktuell information om klubbens och bolagets verksamhet på dessa sidor, med aktuell info om läget på banan m m. På det sättet kommer du som är medlem snabbare och enklare än idag få tillgång till färsk information.

Förutsättningen för att du ska få löpande information är dock att du går in på dessa sidor och ”gillar” Facebookgruppen (tummen upp-knappen), alternativt klickar på ”gå med i gruppen”. För snabb och löpande information om såväl Gumbalde golfklubb och Gumbalde Resort gör du alltså på samma sätt; gå in på klubbens och bolagets konton och gilla/ anmäl ditt intresse.

Klubbens årsmöte den 17 april

Som vi redan tidigare informerat om genomförs klubbens årsmöte söndagen den 17 april, i Salen på Gumbalde. Årsmötet startar kl. 11. Handlingarna kommer att finnas tillgängliga via nyhetsbrev och på klubbens hemsida den 27 mars.

Med start kl. 10.00, under ledning av Matz Bengtsson, VD för Gumbalde Resort, ges dock en särskild möjlighet till en färsk information om läget när det gäller den pågående ombyggnaden av golfbanan och Gumbalde i stort.

För er som avser delta på plats samlas vi kl. 9.45 i Salen för en kopp kaffe med bulle. För att kunna anpassa beställningen i restaurangen är vi tacksamma om du/ ni vill föranmäla er via info@gumbaldegk.se senast tisdag den 12 april. Anmäl samtliga deltagare med namn.

Just nu undersöker vi också möjligheten att kunna ta del av Gumbalde Resorts information om banombygganden samt delta i årsmötet digitalt. Vi återkommer med närmare besked om saken i nästa nyhetsbrev.