Uppdaterat: 31 maj

Nyhetsbrev nr 12

29 maj 2022

Kalendarium över klubbens samtliga aktiviteter, förtydligande av Golf Gamebook och klubbträning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon

I detta nyhetsbrev informerar vi om klubbens nya kalendarium. Vi förtydligar tidigare information ang. Golf Gamebook, förmedlar en hälsning från Gumbaldes nya PRO Anders Fritzon som bland annat berättar att sommarens klubbträningar dragit igång och till sist påminner vi om att det är hög tid att anmäla sig klubbens flaggtävling den 6 juni.

Kalendarium med sommarens alla aktiviteter

Som den uppmärksamme kanske noterat har klubbens hemsida kompletterats med ett kalendarium. Kalendariet ligger längst uppe till höger på klubbens hemsida och ger en enkel översikt av klubbens aktiviteter, vecka för vecka. Om du vill ha en samlad bild av vad som händer inom klubbverksamheten på Gumbalde är det alltså bara att ta del av kalendariet och sedan söka fördjupad information på någon av Gumbalde GK:s övriga flikar på hemsidan.

Förtydligande avseende Golf Gamebook

Det har kommit frågor till klubben angående det nya verktyg, Golf Gamebook som klubben och Gumbalde Resort gemensamt köpt in. Golf gamebook är ett verktyg som har till syfte att förenkla anmälan till tävlingar, registrering av scorer samt ge en snabb och säker summering av tävlingsresultat. Golf gamebook innehåller också en rad andra funktioner, som till exempel möjlighet att i realtid följa hur det går för andra tävlande som samtidigt är ute på banan, att över tid se din egen scorestatistik för olika hål, lägga upp din egen Ryder cup tävling med mera, allt för göra golfen roligare.

Som med alla nya system kan det upplevas lite rörigt innan man lärt sig. Men ha tålamod. I samband med klubbens tävlingar kommer du att få instruktion om hur du använder Golf GameBook. Om du vill bli påmind om hur du skaffar dig Golf Gamebook söker du upp klubbens föregående nyhetsbrev som ligger på klubbens hemsida. Där finns en enkel instruktion om hur du i steg aktiverar Golf GameBook. Du kan också maila frågor till info@gumbaldegk.se eller så mailar du till samma adress att du vill bli uppringd och få hjälp.

Observera dock; precis som hittills kan du anmäla dig till klubbens tävlingar direkt via klubbens hemsida. Gå in under fliken Tävlingsprogram. Högst upp finns en platta med texten Tävlingsanmälan här. Klicka på den så kommer du till en förteckning med klubbens tävlingar där du enkelt kan göra din anmälan.

Just nu löper tävlingsprogrammet till slutet av juli men kommer inom kort att kompletteras med övriga tävlingar för resten av säsongen.

Kommande aktiviteter och tävlingar

Medlemsgolfen spelas som vanligt på söndag med start kl. 13.20. (Samling ca 12.45.)

Som vi redan berättat fortsätter klubbens träningar på tisdagar med Anders Fritzon.

Damernas och veteranernas program för sommaren finns på klubbens hemsida. För denna vecka spelas damgolf som vanligt på onsdag med 9 hålstävling. Samling för lottning kl. 16.40 och start från 17.00.

Veteranerna samlas strax före halv 8 på onsdag för att spela bästboll/ poängbogey.

Till påminner också att det börjar bli dags att anmäla sig för klubbens Flaggtävling på nationaldagen den 6 juni, en kul tävling där du spelar så länge slagen räcker. Den 11 juni fortsätter vi med den traditionsmättade tävlingen Silverklubban och så, på midsommarafton den 24 juni, öppnas vi sommaren med Midsommarslaget då vi tillsammans spelar en lekfull tävling 18 hål med mellanliggande sillfrukost. Midsommargolfen är ett utmärkt tillfälle för dig som ny medlem att lägga känna andra medlemmar inom golfklubben.

Och så till sist i detta nyhetsbrev, en hälsning från klubbens nya PRO, Anders Fritzon

Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon

Äntligen känns det som golfsäsongen har kommit igång. Banan fick ett ordentligt behövligt regn och det börjar bli sådär härligt grönt som det ska vara. I tisdags drog jag igång medlemsträningen för juniorer och vuxna. Så kul! Under hela sommaren genomför vi öppen, kostnadsfri, träning för juniorerna på tisdagar kl. 16-17. Samling på driving-rangen. Seniorerna har träning mellan kl. 17-18.30, också den på tisdagar. För seniorernas träning tas en avgift ut om 100 kr/ tillfälle eller så köper du ett träningskort för hela sommaren för 795 kr.

För den som utveckla sitt spel ytterligare finns alla min kurser på Gumbalde Resorts hemsida som du även enkelt kan nå från klubbens sida, via länk. Jag vill gärna peppa för att det finns flera tillfällen för Grönt kort. Så om ni har nära och kära som vill börja med golf, tipsa dem gärna.

Håll även utkik efter att jag framöver kommer addera Temakurser. Ni som verkligen känner att det är dags att toppa formen denna säsong kan kolla in mina lektionspaket. Helt enkelt därför att Bra golf är alltid roligare golf!

Varmt välkomna!/ PRO Anders

Liknande inlägg

Visa alla

Fira invigningen av Nya Gumbalde med oss ! Program lördag 2 juli Prova-på-golf för barn och ungdomar Plats: driving-rangen kl 13-15 Precisionsgolf Plats: driving-rangen kl. 13-15 Puttnings-tävling dam