Nyhetsbrev nr 15

17 juni 2022

Nyinvigning av Gumbalde 2 - 3 juli, kommande aktiviteter och förbättrad information om golfbanan på klubbens hemsida

I detta nyhetsbrev berättar vi om den planerade nyinvigningen av Gumbalde den 2 - 3 juli. Vi informerar även om kommande aktiviteter.

Nyinvigning av Gumbalde den 2 och 3 juli

För alla er som redan hunnit spela sina första rundor på Gumbaldes ombyggda golfbana samt uppleva resultatet av den omfattande ombyggnad som skett av anläggningen i stort är det ingen nyhet att nya Gumbalde Resort är en magnifik anläggning. Och nu ska saken också firas. Det kommer att ske i form av en formell invigning den 2 juli med efterföljande middag på kvällen. För den formella delen svarar Gumbalde Resort. Antalet platser till middagen är begränsad och det är först till kvarn som gäller. Anmäl er via den här länken https://www.gumbalde.se/invigning

Under lördag eftermiddag (kl. 13 - 16.30) den 2 juli kommer klubben och bolaget gemensamt genomföra ett antal öppna aktiviteter som vi kommer att informera om mer i detalj i nästa veckas nyhetsbrev. Exempelvis kommer vi att bjuda på en öppen long driving competition, puttnings-tävling, prova-på golf för barn och unga, en spektakulär mini-tävling på hål 1 och 9 med några kända gotlandsprofiler, prova-på pärk, bågskytte och bowling i regi av Stånga IF och en hel del annat.

Söndag den 3 juli genomförs också en ”nyöppningstävling” i regi av Gumbalde Resort.

Anmälan sker som vanligt via klubbens anmälningsformulär som finns på klubbens hemsida: www.gumbaldegk.se/Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/Tävlingsanmälan här.

Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift

Samling 12.45 framför restaurangen.

Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon (kl. 16 - 17 för ungdomar

och kl. 17 - 18.30 för seniorer.) För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer

betalar 100 kr eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr.

Dam- och herrgolf enligt särskild information för respektive kommitté.

Midsommarslaget. PB, kanonstart, kl. 07.00 – 11.30. Sista anmälningsdag:

onsdag den 22/6, kl. 15.00. Gå in på klubbens hemsida och anmäl dig under

fliken Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/Tävlingsanmälan här.

I år kommer den traditionsenliga sillfrukosten att serveras efter spelade 18 hål

samband med starten får deltagarna en frukostpåse som lämpligen intas i

samband med 10 minuters paus efter 9 hål. (Den förändrade rutinen är en följd

av tillgängligheten, före visst klockslag, av vissa väsentliga varor till sillen.)

Midsommarslaget är en tävling som spelas under lättsamma former och ett

utmärkt tillfälle att lära känna medlemmarna i klubben.

Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift.

Samling 12.45 framför restaurangen.

Förbättrad information om golfbanan på klubbens hemsida

Som en service till medlemmarna kommer det inom kort att finnas en ny flik på klubbens hemsida med en kartöversikt av banan, aktuell slopetabell, redovisning av banindex samt en meny som visar när banan är avstängd för särskild skötselåtgärder.

Liknande inlägg

Visa alla

Fira invigningen av Nya Gumbalde med oss ! Program lördag 2 juli Prova-på-golf för barn och ungdomar Plats: driving-rangen kl 13-15 Precisionsgolf Plats: driving-rangen kl. 13-15 Puttnings-tävling dam