Nyhetsbrev nr 14

10 juni 2022

Nyinvigning av Gumbalde 2 juli, golf-Gotlands samlade tävlingsprogram och kommande aktiviteter på Gumbalde.

I detta nyhetsbrev informerar vi om den planerade nyinvigningen den 2 juli, att det nu finns ett samlat program för alla tävlingar på golf-Gotland och om kommande aktiviteter på Gumbalde.

Nyinvigning av Gumbalde den 2 juli (och 3 juli)

För alla er som redan hunnit spela sina första rundor på Gumbaldes ombyggda golfbana samt uppleva resultatet av den omfattande ombyggnad som skett av anläggningen i stort är det ingen nyhet att nya Gumbalde Resort är en magnifik anläggning. Och nu ska saken också firas. Det kommer att ske i form av en formell invigning den 2 juli med efterföljande middag på kvällen. För den formella delen svarar Gumbalde Resort. Inbjudan till middagen kommer att publiceras på Gumbalde Resort hemsida kommande vecka.

Under dagen kommer klubben och bolaget gemensamt genomföra ett antal öppna aktiviteter som vi kommer att informera om i något kommande nyhetsbrev. Söndag den 3 juli genomförs också en ”nyöppningstävling” i regi av Gumbalde Resort.

Anmälan sker som vanligt via klubbens anmälningsformulär som finns på klubbens hemsida: www.gumbaldegk.se/Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/Tävlingsanmälan här.

Samlat program för golftävlingar på Gotland

För att göra det enkelt för medlemmarna att hitta sommarens tävlingar på andra golfklubbar på Gotland finns från och nu en samlad programöversikt på klubbens hemsida. Gå in på: www.gumbaldegk.se/Tävling/Samtliga Gotlandstävlingar. Där finns ett worddokument med en samlad översikt. Anmälan görs sedan via Min Golf som ligger som länk bredvid worddokumentet.

Kommande aktiviteter

11 juni Silverklubban, start 09.30, en av klubbens mest traditionsrika tävlingar Anmälan görs idag fredag, senast kl. 15.00.

12 juni Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift. Samling 12.45 framför restaurangen.

14 juni Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon (kl. 16 - 17 för ungdomar och kl. 17 - 18.30 för seniorer.) För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer betalar 100 kr eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr.

19 juni Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift. Samling 12.45 framför restaurangen.

21 juni Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon (kl. 16 - 17 för ungdomar och kl. 17 - 18.30 för seniorer.) För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer betalar 100 kr eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr.

24 juni Midsommarslaget, start 07.00. En lättsam tävling med mellanliggande sillfrukost efter 9 hål.

Vi påminner också om att du nu kan anmäla dig till Running eclectic som spelas i form av en inbäddad tävling under sommaren i samband med söndagarnas medlemsgolf. Anmälan sker till info@gumbaldegk.se

Utöver detta genomför dam- och veterankommittéerna sina vanliga veckoaktiviteter som du finner information om på klubbens hemsida eller via de nyhetsbrev som Elaine Juniwik och Roger Wärn skickar ut.

Till sist vill vi endast korrigera ett felaktigt rykte som kommit i svang. I år har klubbens tävlingar lagts upp i Golf Gamebook och inte via Min Golf/GIT. För dig som medlem spelar saken mindre roll vid själva anmälningstillfället. Du anmäler dig via klubbens hemsida, www.gumbaldegk.se/Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/ Tävlingsanmälan här.

Golf Gamebook är dock ett trevligt och spänningshöjande verktyg i samband med respektive tävling, med levande leaderboard, enkelt sätt att föra hela bollens score m m. Förutsättningen är att du laddar ned appen i din mobiltelefon. Information om hur du gör i steg finns i nyhetsbrev 11 från den 21 maj som du hittar på klubbens hemsida.