Nyhetsbrev nr 13

5 juni 2022

Överenskommelse med När GK om spel till reducerad greenfee, kommande aktiviteter och dags att anmäla sig till running eclectic.

I detta nyhetsbrev informerar vi om att Gumbalde Resort träffat en överenskommelse med När GK om spel till reducerad greenfee. Vi flaggar för kommande aktiviteter och tipsar om en rolig spelform i samband med sommarens medlemsgolf på söndagar.

Överenskommelse med När GK om reducerad greenfee

Efter en överenskommelse mellan Gumbalde Resort och När GK är det möjligt att även i år spel på varandras banor till reducerad greenfee. Observera olika villkor för lågsäsong och högsäsong respektive vardagar (måndag - torsdag) och helger (fredag - söndag).

Lågsäsong:

Måndag - torsdag:

50% på ordinarie greenfee.

Fredag - söndag:

30% på ordinarie greenfee.

Högsäsong (27/6 – 14/ 8)

Måndag - torsdag: obs, efter 15.00:

30% på ordinarie greenfee.

Fredag - söndag: Gotlandsrabatt, d v s den vanliga 100-lappen som tillämpas som reducerad greenfee på samtliga klubbar på Gotland.

Överenskommelsen gäller med omedelbar verkan.

Kommande aktiviteter

Med sommarens ankomst går vi nu in i en mer intensiv period av olika aktiviteter. Om du vill ha en överblick av det samlade programmet går du in i klubbens kalendarium som du finner längst upp till höger på klubbens hemsida (gumbaldegk.se). Den här veckan står följande på programmet:

6 juni Flaggtävling (spela så länge slagen räcker)

Anmälan fram till 16 i eftermiddag 5/6

7 juni Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon

kl. 16 – 17 för ungdomar och kl. 17 – 18.30 för seniorer

För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer betalar 100 kr

eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr.

11 juni Silverklubben, en av klubbens mest traditionsrika tävlingar.

Läs gärna mer om Silverklubban som finns beskriven i f d

ordföranden Anders Svensson utmärkta historik om Gumbalde som finns på

klubbens hemsida.

Anmälan senast kl. 12.00 kommande fredag 10/6

Du anmäler dig till klubbens tävlingar på klubbens hemsida, fliken Tävlingsprogram.

24 juni Vi passar på att redan nu puffa för Midsommarslaget som spelas med start 07.00

på midsommarafton med paus för sillfrukost/ lunch efter 9 hål.

Midsommarslaget genomförs i avslappnade former och är ett utmärkt sätt för

nya och gamla medlemmar att bekanta sig med varandra.

Utöver detta genomför dam- och veterankommittéerna sina vanliga veckoaktiviteter som du finner information om på klubbens hemsida eller via de nyhetsbrev som Elaine Juniwik och Roger Wärn skickar ut.

Dags att anmäla sig till Running eclectic

Som vi tidigare berättat gör klubben i år en nysatsning på klubbens medlemsgolf som spelas på söndagar med start ca kl. 13.20. Vi samlas 12.45 framför Gårdskrogen för lottning. Medlemsgolfen är öppen även för vardagsmedlemmar utan extra avgift.

Precis som föregående år spelas under 8 veckor, 26/6 – 14/8, en inbäddad tävling i form av en så kallad running eclectic. (Enkelt beskrivet väljer man att valfritt låsa resultatet på enskilda hål tills man efter 8 veckor fyllt hela scorekortet.) Resultatet per omgång meddelas tävlingsansvarig som vecka för vecka redovisar aktuella resultat.

Efter 8 veckor avslutas tävlingen med prisutdelning till de tre först placerade.

Du kan anmäla dig till running eclectic via mail till info@gumbaldegk.se.