Nyhetsbrev nr 17

9 juli 2022

Förbättrad information om golfbanan, kommande aktiviteter och ett tips av konstnärlig natur

I detta nyhetsbrev slår vi ett slag för klubbens hemsida som fått en ny flik med information om golfbanan. Vi informerar om kommande aktiviteter samt att Gumbalde har besök av en konstutställning i regi av en av klubbens medlemmar.

Förbättrad information om golfbanan på klubbens hemsida

Som en service till medlemmarna finns från och med nu finns en ny flik på klubbens hemsida med en kartöversikt av banan, aktuell slopetabell, redovisning av banindex samt en meny som visar när banan är avstängd för särskilda skötselåtgärder. Här en länk till den nya fliken.

Kommande aktiviteter

10 juli Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift. Samling 12.45 framför restaurangen.

12 juli Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon (kl. 16 – 17 för ungdomar och kl. 17 – 18.30 för seniorer.) För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer betalar 100 kr eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr.

13 juli Dam-onsdag med spel 18 hål. Se särskild information från damkommittén. Herrkommittén informerar om sina aktiviteter via direktmail.

14 juli Två Generationer by Destination Gotland Gå in på klubbens hemsida och anmäl dig under fliken Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/Tävlingsanmälan här.

17 juli Medlemsgolf, kl. 13.20. Öppen för alla medlemmar utan särskild avgift. Samling 12.45 framför restaurangen.

19 juli Träning med Gumbaldes PRO Anders Fritzon (kl. 16 – 17 för ungdomar och kl. 17 – 18.30 för seniorer.) För ungdomar är träningen avgiftsfri. Seniorer betalar 100 kr eller så köper man ett säsongskort i receptionen för 795 kr.

20 juli Dam-onsdag med spel 18 hål. Se särskild information från damkommittén. Herrkommittén informerar om sina aktiviteter via direktmail.

21 juli Äkta makar. Greensome 18 hål

23 juli Tremannascramble by Arvid Nordquist. (föranmälda tremannalag) Gå in på klubbens hemsida och anmäl er under fliken Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/Tävlingsanmälan här.

Konstutställning på Gårdskrogen

Till sist vill vi också passa på att flagga för sommarens konstutställning. Vår medlem, Lena Lundell Sällfors, ställer just nu ut akvareller i matsalen, i ”bar-rummet” och i Salen på andra våningen. Som framgår av detta smakprov är utställningen väl värd ett besök.