Nyhetsbrev nr 8

8 april 2022

Sista chansen!

Nyhetsbrevet påminner om Gumbalde GK:s årsmöte och Gumbalde Resorts information söndag den 17 april. Idag tisdag är sista dag för anmälan av deltagare.

Anmälan till klubbens årsmöte samt bolagets informationsmöte om läget på banan

Klubbens årsmöte genomförs kl.11.00 den 17 april i Salen (plan 2, ovanför restaurangen) på Gumbalde.

Eftersom årsmötet föregås av en särskild information om läget på banan och den pågående ombyggnaden av Gumbalde vill vi gärna att du som avser att delta på dessa möten anmäler dig i förväg, senast tisdag den 12 april genom att maila klubben på info@gumbaldegk.se. (Detta för att kunna lägga en beställning till restaurangen.) Var noga med att ange namn på de som avser delta så att vi vet om fler från samma familj avser delta.

Informationsmötet startar kl. 10.00. Kaffe och smörgås finns från kl. 9.45.

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda medverkan via en digital sändning. RF-SISU hade inte möjlighet att hjälpa oss med den saken i år och därför kommer såväl årsmötet som bolagets information endast ske på plats den 17 april.

Bilaga: handlingarna till klubbens årsmöte

För de som deltar på plats kommer handlingarna finnas upptryckta.