Nyhetsbrev nr 7

7 april 2022

Dags att anmäla sig till klubbens årsmöte och bolagets specialinformation om läget på banan samt Golf GameBook – ett nytt verktyg för tävlingar till årets säsong.

I detta nyhetsbrev påminner vi om att det är dags att anmäla närvaro på klubbens årsmöte samt bolagets informationsmöte som genomförs före årsmötet. Vi informerar också om att Gumbalde GK och Gumbalde Resort inför denna säsong tillsammans tagit beslut om att skaffa ett nytt verktyg för anmälan och registrering av tävlingar.

Anmälan till klubbens årsmöte samt bolagets informationsmöte om läget på banan

Vi påminner om att klubbens årsmöte genomförs kl.11.00 den 17 april i Salen (plan 2, ovanför restaurangen) på Gumbalde. Eftersom årsmötet föregås av en särskild information om läget på banan och den pågående ombyggnaden av Gumbalde vill vi gärna att du som avser att delta på dessa möten anmäler dig i förväg, senast tisdag den 12 april genom att maila klubben på info@gumbaldegk.se. (Detta för att kunna lägga en beställning till restaurangen.) Var noga med att ange namn på de som avser delta så att vi vet om fler från samma familj avser delta.

Informationsmötet startar kl. 10.00. Kaffe och smörgås finns från kl. 9.45.

I tidigare nyhetsbrev har vi antytt om att det eventuellt kunde bli fråga om en digital sändning för de som önskar delta på distans. Tyvärr hade inte RF-SISU möjlighet att hjälpa oss med den saken i år och därför kommer såväl årsmötet som bolagets information endast ske på plats den 17 april.

Golf GameBook – nytt scoreverktyg som gör tävlingar och sällskapsronder roligare

Inför kommande säsong har klubben och bolaget gemensamt fattat beslut om att teckna avtal med Golf GameBook. Med hjälp av Golf GameBook blir det enklare att registrera din score men också en handikapprond, att ha koll på sina resultat över tid, att under pågående rond, särskilt i samband med tävling, ha en överblick av ditt eget resultat i förhållande till andra medtävlande, att lägga upp egna tävlingar, typ ”Ryder Cup” eller följa utvecklingen i en så kallade running eclectic. Erfarenheter från andra golfklubbar visar att Golf GameBook är ett verktyg som gör det både enklare och roligare att spela golf. Golf GameBook kommer att finnas tillgänglig i samband med att tävlingssäsongen startar i maj.