Medlemsbrev 21-07-03

Vad händer på Gumbalde och i Stånga?

Öppet informationsmöte för medlemmar i Gumbalde gk, boende och verksamma i Stånga med omnejd

Det är nu ett år sedan Gotlandsfabriken AB tog över ägandet av Gumbaldes golfbana och anläggningar. Gotlandsfabriken AB ägs gemensamt av fyra gotlandssorkar, alla med ett bultande hjärta för Gotland och med en ambition att skapa arbetstillfällen och utveckling på den gotländska landsbygden.

Som alla redan kunnat se med egna ögon pågår just nu en omfattande ombyggnad och förnyelse av Gumbalde. Till våren 2022 beräknas den pågående ombyggnaden av golfbanan vara klar i sin helhet men redan till denna säsong har området runt restaurangen och hotellet byggts om, hotellet har renoverats så att alla rum har modern standard, två padelbanor har öppnats samtidigt som parkeringen och driving-rangen byggts om med mera.

Parallellt med detta pågår en diskussion mellan föreningar och företag i Stånga om att fördjupa samarbetet för att främja bygdens utveckling i form av arbetstillfällen, boende och service.

Från Gumbalde Resort AB och Gumbalde golfklubb är vi angelägna om en tät och nära dialog med såväl medlemmar, grannar samt lokala föreningar och företag. Därför vill passa på att mitt i ombyggnaden av Gumbalde bjuda in till informationsmöte under lättsamma former där alla ges möjlighet att ställa frågor men också komma med egna tankar och funderingar. Förutom information och samtal bjuder Gumbalde resort och Gumbalde golfklubb på kaffe och smörgås.

När: måndag den 19 juli, kl. 10 – 11.30

Var: Gumbalde, på gårdsplanen framför hotellet.

(Skulle det regna flyttas mötet till Salen, våning 2 i restaurangbyggnaden.)

Varmt välkomna!

Gumbalde Resort & Gumbalde golfklubb

Liknande inlägg

Visa alla