• Hugo Lindqvist

Uppdaterad: mar 16

Juniorverksamheten under 2021

Juniorverksamheten är en av Gumbaldes högst prioriterade verksamhetsområden. I samspel mellan klubbens juniorkommitté och klubbens PRO, Fredrik Ström, arrangeras under säsongen regelbunden träning på tisdagar kl. 16.30 – 18.15 med start vecka 19 den 11/5. Samling sker på Gumbaldes driving-range. Ingen särskild föranmälan eller avgift krävs.

I samarbete mellan golfklubbarna på Gotland arrangeras också sedan några år tillbaka ett särskilt läger för juniorer kallat Gumbalde Summercamp. Årets summercamp beräknas genomföras under den 1 – 2 juli som en start på sommarsäsongen för de gotländska juniorerna.

I samband med campen genomförs också en av deltävlingarna i gotländska juniortouren. I år kommer vi också att köra Teen Cup Gruppkval vid samma tillfälle. Anmälan till dessa tävlingar sker på Min Golf där tävlingen finns upplagd under Gumbalde GK.

.

Ansvariga för juniorkommittén:

Peter Krantz, tfn: 070-941 45 03, mail: peter.krantz@njordcleanair.com

Johan Bryvall, tfn: 072-525 61 64, mail: johan.bryvall@gmail.com

Fredrik Ström, (PRO) tfn: 070-837 89 39, mail: fredrik@gumbalde.se

Liknande inlägg

Visa alla

Så är då även "Två generationer avgjord"

Tävlingen avgjordes med Greensome som spelform. Fantastiskt bra resultat över lag men slutsegern avgjordes under de sista nio hålen. Resultat: Ulf Gimbringer/Jakob Gimbringer 58 slag netto Vidar Sten