• Hugo Lindqvist

Uppdaterad: mar 16

Juniorverksamheten under 2021

Juniorverksamheten är en av Gumbaldes högst prioriterade verksamhetsområden. I samspel mellan klubbens juniorkommitté och klubbens PRO, Fredrik Ström, arrangeras under säsongen regelbunden träning på tisdagar kl. 16.30 – 18.15 med start vecka 19 den 11/5. Samling sker på Gumbaldes driving-range. Ingen särskild föranmälan eller avgift krävs.

I samarbete mellan golfklubbarna på Gotland arrangeras också sedan några år tillbaka ett särskilt läger för juniorer kallat Gumbalde Summercamp. Årets summercamp beräknas genomföras under den 1 – 2 juli som en start på sommarsäsongen för de gotländska juniorerna.

I samband med campen genomförs också en av deltävlingarna i gotländska juniortouren. I år kommer vi också att köra Teen Cup Gruppkval vid samma tillfälle. Anmälan till dessa tävlingar sker på Min Golf där tävlingen finns upplagd under Gumbalde GK.

.

Ansvariga för juniorkommittén:

Peter Krantz, tfn: 070-941 45 03, mail: peter.krantz@njordcleanair.com

Johan Bryvall, tfn: 072-525 61 64, mail: johan.bryvall@gmail.com

Fredrik Ström, (PRO) tfn: 070-837 89 39, mail: fredrik@gumbalde.se

Liknande inlägg

Visa alla

Slope par 69

Ny slopevärdering Eftersom två av banans hål spelas som par 3 i år (hål 2 och hål 8) har banan fått en ny tillfällig slopevärdering (par 69). Nya slope-tabeller anslås på anslagstavlan utanför omklädn