• Hugo Lindqvist

Uppdaterad: mar 24

Till alla medlemmar på När GK och Gumbalde GK

Klubbarna har tillsammans med Gumbalde Resort kommit fram till att det är dags att ersätta systemet med dubbla spelrätter med ett fördjupat och utvecklat greenfee-samarbete som samtliga fullvärdiga medlemmar kan utnyttja. Det nya upplägget gäller fr.o.m. den 1 april och innebär att vi kommer att kunna spela på varandras banor med en rabatterad greenfee på mellan 30-50% beroende på veckodag under lågsäsong. Under högsäsong har vi 100:- i rabatt samt 30% på greenfeen efter kl. 15.

Vi har diskuterat detta mellan klubbarna under en längre tid och vi tror att upplägget kommer att ge ännu fler medlemmar chansen att spela på båda våra fina banor till en rimlig kostnad. Vi hoppas att den nya utformningen blir uppskattad och att vi kan fortsätta arbetet med att utveckla samarbetet klubbarna sinsemellan. Vi ser fram emot ännu en fin golfsäsong på sydöstra Gotland!

Styrelsen När GK, Gumbalde GK & Gumbalde Resort

Lågsäsong (t.o.m. v. 25 & fr.o.m. v. 33) Rabatt