Nyhetsbrev extra

1 juli 2022

EXTRA NYHETSBREV med programmet inför helgens ny-invigning av av Gumbalde Resort och vår nya golfbana

I detta extra nyhetsbrev puffar vi för helgens invigningsprogram och inte minst för det fin-fina programmet lördag eftermiddag som är öppet både för medlemmar och allmänheten.

Nyinvigning av Gumbalde

Kommande helg ska nya Gumbalde firas. Det sker genom ett program i tre delar. Lördag eftermiddag (13- 16.30) genomför klubben, anläggningen och Stånga IF tillsammans en öppen aktivitetsdag med ”prova-på-golf” för de yngsta, möjlighet att testa bågskytte, varpa, pärk och bowling, puttnings- och precisionsgolftävling, chans att testa att slå med hickoryklubbor och tävling på två hål (1 & 9) med juniorer från Gumbalde Summercamp. (Kl. 18.30 sker en särskild invigningstävling, två hål med Pierre Fulke, Peter Jihde och två av klubbens yngre spelare.) Och självklart kommer det att finnas korv, hamburgare och läsk. Här kan du ta del av programmet i sin helhet.

Lördag kväll sker en formell invigning av Gumbalde Resort med start kl. 17 då den nya banan invigs vid hål 1, bl.a. med tal av Landshövding Anders Flanking. Den formella invigningen följs av en middag på kvällen med underhållning. Klubbens medlemmar är välkomna till kvällsarrangemanget som kräver föranmälan och är förenad med en avgift. Här länk till kvällsarrangemanget där du också kan anmäla dig.

Söndag den 3 juli genomförs också en ”nyöppningstävling” med Gumbalde Resort som tävlingssponsor. Tävlingen genomförs som en partävling/ bästboll.

Anmälan sker som vanligt via klubbens anmälningsformulär som finns på klubbens hemsida: www.gumbaldegk.se/Tävling/Tävlingsprogram Gumbalde/Tävlingsanmälan här.

Varmt välkomna!