Image by Robert Ruggiero

Juniorkommittén

Juniorverksamheten under 2022

Juniorverksamheten är en av Gumbaldes högst prioriterade verksamhetsområden. I samspel mellan klubbens juniorkommitté och bolagets PRO, Anders Fritzon, arrangeras under säsongen regelbunden träning på tisdagar kl. 16.30 – 18.15 med start vecka 19 den 11/5. Samling sker på Gumbaldes driving-range. Ingen särskild föranmälan eller avgift krävs.

I samarbete mellan golfklubbarna på Gotland arrangeras också sedan några år tillbaka ett särskilt läger för juniorer kallat Gumbalde Summercamp. Årets summercamp beräknas genomföras under den 29 juni – 1 juli som en start på sommarsäsongen för de gotländska juniorerna. I samband med campen är avsikten också att genomföra en betydelsefull juniortävling. Vi kommer givetvis även att ha vår deltävling i Gotlands Juniortour.

Vi återkommer löpande med uppgifter om juniorverksamheten, men avsikten är att vi skall få fler juniorer att delta på medlemsgolfen samt att vi skall åka till de andra banorna på gotland för att träningsspela.

Ansvariga för juniorkommittén:

Peter Krantz, tfn: 070-941 45 03, mail: peter.krantz@njordcleanair.com